DKK
30 dages fuld returret | Gratis levering ved bestilling over 500 kr | 30 dages fuld returret

Inspiration til din bolig RSSCopenhagen Wilderness x Homeish

Glimt fra livet på et Tørreloftet på Nørrebro, mere flere planter end der kan tælles. Her dyrkes danske tidsløse designmøbler fra 50-70'erne, nye brands, genbrug, det skæve og det kreative, Natur eventyr,  samt en spirrende passion for bæredygtighed.  Vi har ladet bloggeren Copenhagen Wilderness kigge lidt på Homeish og her er hvad der kom ud det.

Læs mereInspiration til det perfekte spejl

Messing spejlet koster 3950,- og kan bestilles her > Vi er helt vilde med det her spejl fra Nordal. Det er stort, men ikke for stort. Det er bombastisk og prangende, men ikke for meget. Det er først og fremmest både elegant og smukt. Dette spejl må du bare eje. Det kan stå på gulvet, eller hænges lodret eller vandret op på væggen. Du finder alle vores spejle på her >  

Læs mere
Stilfulde spejle med et kunsternerisk udtryk

Reflections Copenhagen, en samling håndlavede dekorative spejle og krystal stykker, sammensat til at udfordre de traditionelle stilarter. Julie Hugau og Andrea Larsson som står bag Reflections Copenhagen, er inspireret af Art Deco med enorme kontraster og muligheden for at udforske de smukke materialer, som spejlet er lavet af.

Læs mere